затвори формата

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Електронни везни

Платформени везни до 600kg

Платформени везни до 600kg

  Клас на точност III Тава от неръждаема стомана Защитно фолио на тавата Стоика за индикатора от неръждаема стомана Измервателен датчик с OIML сертификат, отговарящ на EN 45501 Крачета за нивелиране Сертификат за одобрен тип: №T 044rev2/2007 NB1799..

виж повече
Електронна везна CAS ER Plus

Електронна везна CAS ER Plus

Везната от серията ER Plus е подходяща за всички търговски обекти. Моделът има следните предимства: LCD дисплей Двуинтервална, с висока резолюция 1/3,000, което позволява автоматична промяна на интервала при достигане на граничнато тегло  С две платформи – метална и п..

виж повече
Електронна везна ACS 15

Електронна везна ACS 15

Електронна търговска везна ACS 15, подходяща за     производствена и търговска дейност.      Варианти:      - без интерфейс;      - с интерфейс;      - с интерфейс и изнесен дисплей.   ТЕХНИЧЕС..

205лв.
виж повече
Електронна везна Еликом EVL plus LM

Електронна везна Еликом EVL plus LM

Търговските везни от серия М се отличават с компактен размер и модерен дизайн. Моделите от серия М са снабдени с последните софуерни подобрения на компанията за по-бързо установяване на теглото, както и нов триредов LCD дисплей с бяла подсветка за по-добра видимост и енергиина ефективност при р..

364лв.
виж повече
Електронна везна  Еликом EVL LE1

Електронна везна Еликом EVL LE1

Моделите от серия Е са най-популярните везни с марка Elicom. Добре познати на Бългаския и международен пазар, моделите от тази серия се характеризират с изключителна издръжливост и прецизно мерене. Многобройните функции, като връзка с външни устройства и паметта за съхраняване на артикули ..

395лв.
виж повече