затвори формата

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Десктоп касови апарати

Касов апарат ELTRADE А600

Касов апарат ELTRADE А600

ELTRADE А600  е иновативен касов апарат, изграден с най – новите технологии. Предназначен е за средни и големи обекти, като магазини, бутици, ресторанти, заведения и др. С помощта на вграден детектор за фалшиви банкноти сега проследяването им става по – лесно и загубите са по &nd..

виж повече
Касов апарат TREMOL Z-KL

Касов апарат TREMOL Z-KL

Десктоп касов апарат с широк печат и Easy-Load зареждане на хартията, подходящ за работа в обекти с висока натовареност - магазини, складове и борси, ресторанти, кафенета, барове. С възможност за връзка с баркод скенер, везна и компютър.  КЛЕН (Контролна Лента на Електроне..

303лв.
виж повече
Касов апарат Datecs DP-15 KL

Касов апарат Datecs DP-15 KL

Касовият апарат DATECS DP-15 KL са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки и всякакви други видове търговски обекти. ФУ отговаря на изискванията на Наредба Н18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна връзка с НАП чрез GPRS, ..

288лв.
виж повече
Касов апарат Datecs DP-25KL

Касов апарат Datecs DP-25KL

Възможностите на касови апарати DP-25 KL са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и за финансова отчетност в магазини, аптеки и всякакви други видове търговски обекти. Касовият апарат отговаря на изискванията на Наредба Н18 на Министерство на финансите, като осигурява дистанционна вр..

324лв.
виж повече
Касов апарат Eltrade A300 02 KL

Касов апарат Eltrade A300 02 KL

  ELTRADE A300 02 KL e съобразен с изискванията на българското финансово законодателство за отчитане на оборотите от продажби на стоки и услуги и трансферирането им към сървъра на НАП. Новоузаконеният модел <span style="\\\\&quot;font-weight:" bold;\\\\"=&..

200лв.
виж повече
Касов апарат Tremol M-KL

Касов апарат Tremol M-KL

Компактен многофункционален касов апарат с широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП. Малките физически размери и възможността  за работа както на мрежово захранване, така и на ..

269лв.
виж повече
Касов апарат Tremol ZM-KL

Касов апарат Tremol ZM-KL

Компактен многофункционален касов апарат  с широк печат, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП. Малките физически размери и възможността  за работа както на мрежово захранване, така..

238лв.
виж повече